Homepage > campingvakanties > overzicht verhuurorganisaties > Canvas Holidays

Canvas Holidays luxe huurtenten en stacaravans

Canvas HolidaysCanvas Holidays is misschien wel de pionier op het gebied van huurtenten en luxe stacaravans.

In elk geval verhuurt Canvas Holidays al vanaf 1965 op luxe bungalowtenten. Een paar jaar later werden daar de compleet ingerichte stacaravans aan toegevoegd.

Canvas Holidays is behoort tot hetzelfde bedrijf als Landal Greenparks en al vele jaren experts op het gebied van compleet ingerichte campingaccommodaties.

Wij stellen dit populaire merk op de markt van luxe campingvakanties graag aan u voor omdat wij van mening zijn dat een vakantie met Canvas Holidays een onbezorgde vakantie wordt!

Ingerichte tenten en stacaravans in Europa

Canvas Holidays verhuurt inmiddels op topcampings in heel Europa luxe accommodaties. Het is dé manier voor een kindvriendelijke vakantie. De campings met de Canvas Holidays bungalowtenten en luxe stacaravans voldoen aan hoge eisen en zijn over het algemeen voorzien van vier sterren en van alle gemakken voorzien zoals zwembaden, winkel, receptie, bar en/of restaurant.

In de belangrijkste vakantielanden van Europa vind je Canvas Holidays zoals:

Canvas Holidays winnaar kamperen XL voor kids!

Canvas Holidays heeft is al weer voor het 4e jaar op rij gekozen tot de beste aanbieder van kindvriendelijke campingvakanties XL.

Dat is niet voor niets! Canvas Holidays heeft jaar in jaar uit een enorm aanbod vakanties die speciaal zijn afgestemd op gezinnen met kinderen.

De campings zijn stuk voor stuk geselecteerd qua ligging en faciliteiten en elk jaar zijn er weer nieuwe campings met bijvoorbeeld super gave zwembaden met glijbanen.

Canvas Holidays zorgt er ook voor dat er op de campings allerlei activiteiten worden georganiseerd voor kinderen tot een jaar of 16. De accommodaties zoals luxe tenten, stacaravans, lodges en zelfs boomhutten zorgen voor een onvergetelijke vakantie met kinderen.

Lees over de speciale kinderclubs van Canvas Holidays!

De andere sterke punten van Canvas Holidays campingvakanties

Meer tips van Toer.Info

Canvas Holidays heeft altijd heel aantrekkelijke aanbiedingen. Deze varieren van mooie vroegboekkortingen aan het beging van het seizoen tot heel aantrekkelijke lastminutes.

In het voor- of naseizoen worden ook vaak extra kortingen aan de consument verstrekt.

Meer weten over luxe kamperen? Dan mag je onze special over de luxe vorm van campingvakanties niet missen.

Klik hier voor ons overzicht met nog meer aanbieders met campingvakanties