Homepage > campingvakanties > overzicht verhuurorganisaties > Ecamp

Ecamp luxe huurtenten en stacaravans

Ecamp is misschien wel de pionier op het gebied van huurtenten en luxe stacaravans.

In elk geval verhuurt Ecamp al vanaf 1984 op de Nederlandse markt luxe bungalowtenten. Een paar jaar later werden daar luxe en compleet ingerichte stacaravans aan toegevoegd.

Ecamp is onderdeel van het Britse Holidaybreak, een organisatie die al vele jaren expert is op het gebied van compleet ingerichte campingaccommodaties.

Wij stellen dit populaire merk op de markt van luxe campingvakanties graag aan u voor omdat wij van mening zijn dat een vakantie met Ecamp een onbezorgde vakantie wordt!

Ingerichte tenten en stacaravans in Europa

Ecamp verhuurt inmiddels op ruim 300 campings in heel Europa luxe accommodaties. Het is dé manier voor een kindvriendelijke vakantie. De campings met de Ecamp bungalowtenten en stacaravans voldoen aan hoge eisen en zijn over het algemeen voorzien van vier sterren en van alle gemakken voorzien zoals zwembaden, winkel, receptie, bar en/of restaurant.

In de belangrijkste vakantielanden van Europa vind je Ecamp zoals:

Ecamp bijzondere accommodatis

Ecamp een campingvakantie in een stacaravan of luxe bungalowtent is genieten!

Maar... Ecamp biedt iets extra's. Namelijk luxe accommodaties op de mooiste campings zoals

Campings die stuk voor stuk geselecteerd zijnqua ligging en faciliteiten en elk jaar zijn er weer nieuwe campings met bijvoorbeeld super gave zwembaden met glijbanen.

Ecamp zorgt er ook voor dat er op de campings allerlei activiteiten worden georganiseerd voor kinderen tot een jaar of 16. De accommodaties zoals luxe tenten, stacaravans, lodges, chaletsen zelfs bungaloes zorgen voor een onvergetelijke vakantie met kinderen.

Lees over Ecamp, kinderen en waterglijbanen!

De andere sterke punten van Ecamp campingvakanties

Meer tips van Toer.Info

Ecamp heeft altijd heel aantrekkelijke aanbiedingen.

Deze varieren van mooie vroegboekkortingen aan het beging van het seizoen tot heel aantrekkelijke lastminutes. In het voor- of naseizoen worden ook vaak extra kortingen aan de consument verstrekt.

Kijk daarvoor altijd even bij onze actuele aanbiedingen voor campingvakanties.

Meer weten over luxe kamperen? Dan mag je onze special over de luxe vorm van campingvakanties niet missen. Klik hier voor ons overzicht met nog meer aanbieders met campingvakanties