fietsvakanties in EuropaHomepage > fietsvakanties in Europa > reisorganisaties en touroperators

kras.nl fietsvakantiesKRAS.NL

KRAS.nl heeft een perfecte reis-prijsverhouding met een zeer uitgebreide keus fietsvakanties. Er zijn ook fietsvakanties voor singles en individuele fietsreizen. Je kunt ook gebruik maken van de KRAS Fietsvakanties met de fietsbus. Hierbij is meestal de fiets inbegrepen. Kras schaft elk jaar nieuwe fietsen aan. Je kunt ook kiezen voor een fietsvakantie met een E-Bike.

Kras is een echte fietsvakantiespecialist met veel trouwe en terugkerende klanten.

Alle aanbiedingen, excursies en fietsvakanties van KRAS.NLklik hier!

De Jong IntraDe Jong Intra Vakanties

De Jong Intra Vakanties heeft een uitgebreid pakket met mooie en betaalbare fietsvakanties.

Je kunt kiezen uit in individuele fietsvakanties waarbij je vanuit 1 hotel of rondreizen kunt maken via verschillende hotels met bagageservice. Kies je voor gemak en comfort dan is een fietsbusreis aan te raden. Voordeel is ook dat er een gevarieerd dagprogramma is waarbij je met de fietsbus telkens een andere plaats om te fietsen op zoekt. Je kunt ook kiezen voor een fietscruise.

Bekijk nu de fietsvakanties van De Jong Intra Vakantiesklik hier!

snp fietsreizenSNP Natuurreizen

SNP Natuurreizen van ANWB: heeft op het gebied van fietsreizen een enorm aanbod in heel Europa. Je vindt er fietsvakanties voor gezinnen met kinderen maar ook voor de sportieveling die een mountainbiketocht in de bergen wil gaan maken. Er zijn ook veel bijzondere fietsvakanties met thema's zoals trektocht, citybiking, 8 dagen Toscane, Eilandhoppen bij Kroatië en nog veel meer.

Bij SNP Natuurreizen vindt de fietsliehebber fanstastische fietsvakanties. Lees onze special!

Bekijk aanbod en prijzen van de fietsvakanties bij SNP Natuurreizenklik hier!

Onze tips voor fietsvakanties en fietsreizen

Aktiva ToursAktiva Tours

Met Aktiva Tours zit je voor een fietsvakantie absoluut goed. Het is een specialist op het gebied van fietsreizen. De reizen zijn ingedeeld in klasses van 1 (licht) tot 5 (zwaar) en zijn op de handige website snel te herkennen.

Je kunt kiezen uit groepsreizen, individuele fietsreizen, familiereizen en singlevakanties. Het aanbod naar Duitsland is het grootst gevolgd door Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Italië. Ook in de meeste andere Europese landen worden fietsvakanties aangeboden.

Je vindt de fietsvakanties van Aktiva Tours hierklik hier!

Pharos Reizen ANWBPharos Reizen van ANWB

Pharos Reizen van ANWB: heeft een voortreffelijke aanbod van zomer- en wintervakanties en een erg sterk aanbod voor gezinnen met kinderen. Maar ook de vakanties voor stellen springen er uit door de kwaliteit en diversiteit.

Deze partner van de ANWB is vooral geliefd om de kindvriendelijke vakanties. Wij vinden de all-inclusive aanbiedingen met kinderen in Oostenrijk, Duitsland, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Kroatië erg aantrekkelijk. Ook op het gebied van actieve vakanties, zoals wandelen en fietsen heeft Pharos Reizen een uitgebreid aanbod en voor elk wat wils.

Tenslotte willen wij het mooie programma met rondreizen in Europa niet onvermeld laten!

Meer informatie over deze fietsvakanties van Pharos Reizen van ANWBklik hier!