Hotel zoeken en boeken in Europe voor de vakantie of voor onderweg
Homepage > Hotel zoeken en boeken

Hotels voor vakantie, stedentrip of onderweg

In heel Europa zijn er voor de vakantie uitgebreide mogelijkheden om in een hotel te overnachten.

Toer.info streeft er naar om op een efficiënte manier goede en betaalbare hotels te tonen aan de bezoekers van onze website. Wij hebben daarom gekozen om samen te werken met één van de grootste boekingssites op het gebied van hotels.

Naast hotels van bekende ketens vindt u ook veel lokale charme hotels. Deze hotels hebben vaak sfeervolle kamers en een goed restaurant. Kies hierboven plaats en data en u krijgt een nieuw scherm met nog meer selectiemogelijkheden en de hotelbeoorderlingen van eerdere gasten.

De voordelen van online een hotel boeken:

Tips voor het vinden van een goed hotel

Het lijkt een open deur, maar ga niet lukraak zoeken! Het aanbod hotels is zo enorm groot dat het al snel een langdurige zoektocht gaat worden. Bepaal dus vooraf wat voor soort hotel u zoekt en waar. Ook van belang is het of het een hotel voor één nacht is of voor een langer verblijf.

Hotels voor een stedentrip kunnen natuurlijk heel luxe zijn, maar realiseer je wel dat je in twee of drie dagen het hotel alleen maar gebruikt om te slapen. De rest ben je waarschijnlijk op pad om de stad te ontdekken, lekker te eten en te genieten. Waarom zou je hotel dan super de luxe moeten zijn? Maar dat is natuurlijk een keuze die ieder voor zich moet maken.

Wil je een week (of langer) lekker relaxen en genieten van de vakantieomgeving dan is een comfortabel en luxe hotel juist wèl aangenaam. Als je hotel over een goed restaurant beschikt en over wellness-faciliteiten dan kun je na een inspannende dag even heerlijk relaxen en de batterij weer opladen voor een volgende dag met ontdekkingen en indrukken.

Over het algemeen kun je stellen dat in de landen van West-Europa een hotel met 4-sterren van een goede kwaliteit zijn. Dat wil niet zeggen dat 2 of 3 sterren hotels niet voldoen. Integendeel, maar let dan vooral op de beoordelingen van eerdere hotelgasten. Vaak zijn dit familiehotels waar een verblijf heel plezierig kan zijn!

All-inclusive (of volpension) kan een optie zijn, net als bijvoorbeeld ontbijt & diner. Dit wordt meestal aangeboden als halfpension. In hotels met een prima restaurant zal dit zelden tot een probleem leiden. Wel is onze ervaring dat je met logies & ontbijt wel flexibeler bent. Je hoeft dan geen rekening te houden met de tijden van lunch of diner maar meestal ben je dan wel duurder uit.

Hotels voor onderweg

Als u met de eigen auto op vakantie gaat en u heeft een hotel nodig voor onderweg dan kunt u ook gebruik maken van de boekingsmodule op deze pagina.

U heeft de keuze uit veel hotels van goedkoop tot luxe. De hotels liggen naast of in de directe omgeving van snel- en drukke verkeerswegen. U typt alleen de plaats in waar u zou willen overnachten.

Tip: op Booking.com staan duizenden hotelbeoordelingen