Wie zijn wij?

eRCeeMedia - PR in tourisme

Toer.Info is een uitgave van eRCeeMedia en maakt deel uit van een vakantienetwerk.

Op onze websites kunt u vakantiehuizen, villa's, chalets, stacaravans zoeken en boeken. Daarnaast bieden wij uitgebreide informatie over landen, streken en toeristische regio's. Hiervoor werken wij ook samen met toeristenorganisaties in binnen- en buitenland zodat wij onze bezoekers optimaal kunnen informeren.

Al onze websites op een rij

Onze websites zijn gericht op vakanties, stedentrips en wintersport. De websites trekken momenteel bijna 1 miljoen bezoekers per jaar en dat aantal stijgt snel. De 8 websites vormen tesamen een netwerk waar je alles kunt vinden voor een geslaagde vakantie.

De combinatie van unieke content en toeristische tips samen met informatie over de beste reisorganisaties en touroperators biedt voor iedereen een mooi aanbod.

Dagelijks bezoeken duizenden mensen onze websites. Die gegevens analyseren wij om onze websites nog beter te maken. Natuurlijk respecteren wij daarbij de privacy van onze bezoekers en voldoen al onze websites aan de laatste wettelijke vereisten. (lees meer over privacy & cookies)

Zomervakanties

Onze websites voor de zomer zijn divers. Op Toer.Info vindt u vooral informatie over vakantie in de Alpenlanden en een aantal van de populairste vakantielanden.

Op onze website Frankrijkvakantieland.nl staat unieke informatie over Frankrijk. Samen met Frankrijkbinnendoor.nl vindt u op deze sites een ongekende hoeveelheid informatie over vakantie in Frankrijk die grotendeels afkomstig is van Frankrijkkenner Ruud Couwenhoven.

Tenslotte staat op Dichtbijopvakantie.nl alles wat u wilt weten over een vakantie dichtbij huis met de leukste tips voor een (korte)vakantie en stedentrips in de Benelux, Duitsland, Denemarken en Noord-Frankrijk.

Wintersport

Na de overname, in 2004, van een viertal websites zijn wij ook actief op het gebied van wintersportvakanties. De populaire website Sneeuwsport.Info kent hetzelfde concept als Toer.Info maar dan puur gericht op wintersport in de Alpenlanden en de populairste wintersportlanden in Europa.

Op WintersportEuropa.nl vindt u vooral veel informatie over wintersportvakanties en thema's zoals kindvriendelijk, sneeuwzeker.

De zestalige website Wintersportholidays.com laat u in een paar klikken direct kennismaken met de wintersportgebieden in Europa, de Verenigde Staten van Amerika en Canada.

Samenwerking & partners

Om de bezoekers van Toer.Info de beste gebruikservaring te geven werken wij samen met organisaties die vakantiehuizen aanbieden. Dit zijn nu: Atraveo, Belvilla, Bungalow.Net, Interhome, Topic Travel Vakantiehuizen, Happy Home, Pierre et Vacances en Roompot Vakantieparken. Het aanbod op onze website boekt u rechtstreeks bij deze organisaties.

Verder werkt Toer.Info ook samen met de top van de Nederlandstalige reiswereld op het gebied van campingvakanties en de beste reisorganisaties met autovakanties, busreizen, vliegvakanties en stedentrips.

Op onze websites geven wij u per land tips voor uw vakantie! Momenteel zijn dit onze officiële partners: Arke, De Jong Intra Vakanties, KRAS, Neckermann, Pharos Reizen van ANWB, Sunweb Auto- en Zonvakanties, Thomas Cook, Vacanceselect en Vrij Uit Autovakanties. Voor fiets- en wandelvakanties zijn wij ook officieel partner van Aktiva Tours en SNP natuurreizen.

Door deze samenwerkingen zijn wij in staat om de bezoekers vanToer.Info actueel te informeren over het beste aanbod met vakanties naar de door ons geselecteerde landen.

Omdat wij ook direct contect hebben met onze partners kunnen wij altijd actueel nieuws en aanbiedingen tonen op onze pagina Nieuws

Wilt u als reismerk of toeristische organisatie ook een partnership aangaan? U kunt contact opnemen via de website van eRCeeMedia, waar u ook meer over ons te weten komt

www.erceemedia.eu

gevestigd in: 6171 SH Stein, Limburg (Nederland)