Homepage > Pierre et Vacances

Pierre et Vacances vakantieparken & resorts

Pierre et Vacances is in Frankrijk en Spanje dé organisatie met top vakantieparken op de mooiste plekjes. Al meer dan 40 jaar is Pierre et Vacances een begrip in Frankrijk en sinds Pierre et Vacances deel uit maakt van CenterParcs profileert het merk zich ook in Nederland en België heel sterk.

Inmiddels worden er al vakantieverblijven op meer dan 350 bestemmingen in Europa aangeboden en de komende jaren wordt er nog fors geïnvesteerd in de uitbreiding van het aantal resorts. Pierre et Vacances staat garant voor topcomfort en een vakantieverblijf in comfortabele appartementen of luxe vakantiehuizen.

Tip: Pierre et Vacances actuele aanbiedingen zomer & winter!

Familievakantie in Frankrijk en Spanje

Pierre et VacancesDe vakantieparken in Frankrijk en Spanje bieden veel extra's waardoor het je aan niets zal ontbreken. Je kunt het vergelijken met Center Parcs. Veel zwembaden, mogelijkheden tot sporten, wellness faciliteiten en natuurlijk prima restaurants en gezellige bars.

Omdat je tijdens je vakantie lekker wilt genieten zijn deze vakantieparken en resorts ruim opgezet. Ze liggen op uitgestrekte terreinen die werkelijk van alle gemakken zijn voorzien voor een onbezorgde familievakantie

Een pluspunt vinden wij ook dat de resorts en vakantieparken op de mooiste plekjes liggen in vakantieregio's die je optimaal laten genieten van de combinatie natuur, bezienswaardigheden, recreatie en vooral comfort. Er wordt veel aandacht aan kinderen besteedt met speciale kinderclubs in diverse leeftijdscategoriën. Kinderen kunnen gratis gebruik maken van deze faciliteiten.

De vakantieparken kenmerken zich door:

Uitgebreide waterpret voor jong en oud

De Pierre et Vacances Vakantieparken kenmerken zich naast de ruime opzet vooral door het thema water. In de club resorts is er dan ook voor jong en oud van alles te beleven waarbij water een grote rol speel. Lekker als het mooi weer en warm is maar vooral ontspannend en heerlijk om te genieten met de kinderen of kleinkinderen. Met z'n tweetjes of met familie of vrienden wordt trouwens een verblijf in één van de vakantieparken ook onvergetelijk.

Waterpret in zomer en winter is gegarandeerd met overdekte en verwarmde zwembaden (afhankelijk van het vakantiepark). Maar je hebt altijd de zekerheid dat er van april tot en met oktober minimaal één zwembad verwarmd is. Deze faciliteiten zul je ondermeer aantreffen:

pierre & vacances zwembadenKindvriendelijke vakantieparken

De Pierre et Vacances Vakantieparken en Resorts in Frankrijk en Spanje zijn uitermate geschikt voor een onbezorgde vakantie met kinderen. Ze kunnen gratis meedoen in de speciale kinderclubs met tal van activiteiten.

Kinderen zullen zich geen moment vervelen. Als ze even zijn uitgespeeld in de zwembaden dan is er van alles te beleven. Gediplomeerde spelleiders zullen ze maar wat graag kennis laten maken met sporten zoals zeilen of surfen.

Maar ook iets bijzonders zoals het circus, goochelaars en acrobaten zullen hun geheimen prijsgeven. De kids kunnen meer van de natuur of milieu in de omgeving ontdekken met Happiz de bijenmascotte.

Nog niet uitgespeeld? Dan is er nog meer te beleven met deze Kids Thema's:

Voor de tieners is er de SpOt waar ze elke avond van 7 tot 12 een gezellige avond kunnen beleven.

Tips en wetenswaardigheden

Pierre et Vacances bestaat inmiddels meer dan 40 jaar en is van oorsprong een Franse organisatie en nu onderdeel van de CenterParcs Groep. In totaal biedt men in Europa ruim 50.000 accommodaties aan op ca 350 bestemmingen.

Naast veel resorts voor de zomervakantie heeft Pierre et Vacances ook appartementcomplexen en luxe hotelaccommodaties in de Alpen die vooral tijdens de wintersport populair zijn. Er zijn al ruim 7 miljoen bezoekers geweest en men beschikt over een enorme ervaring.

Pierre et Vacances is een prima organisatie voor een onbezorgde vakantie.