Homepage > campingvakanties > overzicht verhuurorganisaties > Suncamp

Suncamp luxe safaritenten en stacaravans

SunlodgeSuncamp holidays is een uniek organisatie als het om luxe campingvakanties gaat. Inmiddels kun je al op 410 campings in heel Europa een mooie accommodatie huren of een staanplaats voor je eigen tent, caravan of camper regelen.

Suncamp is een puur Nederlands bedrijf dat in 1986 werd opgericht en sindsdien is uitgegroeid tot een van de belangrijkste aanbieders van kampeervakanties op de Nederlandstalige markt. De campings zijn inmiddels te vinden in 16 Europese landen en zijn allemaal persoonlijk gecontroleerd door inspecteurs van ACSI.

Bij Suncamp Holidays zit je goed:

Suncamp holidays heeft een uitgebreid aanbod met campings waar je de luxe accommodaties zoals de SunLodge stacaravans en safaritenten kunt huren. Aantrekkelijk vinden wij ook dat je eenvoudig met behulp van een kaart staanplaatsen voor je eigen tent, caravan of camper kunt regelen.

Korting tot 33% bij Suncamp holidays

kortingAlle campings zijn kindvriendelijk, beschikken over goede voorzieningen en zijn ook buiten het hoogseizoen aantrekkelijke bestemmingen waar je van mooie kortingen kunt genieten zoals 7=5, 14=10 en zelfs 21=14! Je ziet deze korting direct bij het campingoverzicht met een blauw knopje. Als je buiten het hoogseizoen gaat kun je dus zelfs 3 weken luxe kamperen en er maar 2 betalen! Dat is dus een korting van maar liefst 33%! Een ideale mogelijkheid om kennis te maken met de luxe van Suncamp! Ook worden er vaak acties gehouden met extra korting.

Probeer het uit op de site van Suncamp holidayssuncamp

Sunlodge luxe stacaravans en safaritenten

SunlodgeSunLodge stacaravans en safaritenten zijn het unieke merk van Suncamp holidays en je vindt deze accommodaties op steeds meer campings in Europa. In een SunLodge ga je pas echt ervaren wat glamping is!

Deze safaritenten en luxe stacaravans bieden alles wat je voor een onvergetelijke vakantie nodig hebt. Ze zijn compleet ingericht met een keuken, extra lange en super comfortabele bedden, meubilair van teakhout en eigen sanitair. Er is ook een safaritent (de Jungle Lodge) die net zo luxe is alleen geen eigen douche en toilet heeft. Afhankelijk van de locatie zijn de tenten en / of stacaravans ook voorzien van airco!

Het spreekt voor zich dat deze luxe accommodaties ook op top campings staan. je vindt ze dan ook op veel plaatsen op fraaie campings en op toplocaties in:

Bekijk nu de kaart met alle Sunlodge campings!suncamp

Suncamp Sunlodge campings

5 redenen waarom je bij Suncamp holidays goed zit:

  1. Suncamp prijzen zijn nooit hoger dan wanneer je direct bij een camping zou boeken
  2. Prima kwaliteit! Alle campings worden persoonlijk gecontroleerd door inspecteurs van ASCI
  3. Suncamp is lid van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Het zit dus ook goed met je boeking
  4. De unieke ervaring van de luxe SunLodge accommodaties vind je bij niemand anders
  5. De campings zijn kindvriendelijk, liggen op toplocaties en zijn ook uitstekend geschikt buiten het hoogseizoen en daarmee profiteer je van gratis nachten. De korting is maximaal 33%!

©copyright foto's, en afbeeldingen ACSI, Suncamp holidays, eRCeeMedia