fietsvakanties in EuropaHomepage > wandelvakanties in Europa > reisorganisaties en touroperators

Onze tips voor wandelvakanties en wandelreizen

Aktiva ToursAktiva Tours

Met Aktiva Tours zit je voor een wandelvakantie absoluut goed. Het is een specialist op het gebied van actieve vakanties. je kunt er kiezen voor induviduele reizen of groepsreizen in Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Zwitserland en andere landen. Er zijn ook een aantal singlereizen. De wandelvakanties van Aktiva Tours zijn meestal gebaseerd op een tocht die van hotel naar hotel gaat. De afstand bedraag meestal 10 tot 20 kilometer en ook prima geschikt voor gezinnen met kinderen. Bij groepsreizen is er een reisleider die met de groep meegaat zorgt voor vervoer naar de wandelroute en weer terug.

Je vindt de wandelvakanties van Aktiva Tours hier klik hier!

SNP wandelvakantiesSNP Natuurreizen

SNP Natuurreizen is ook een onderdeel van de ANWB. SNP is een echte specialist als het gaat om actieve vakanties. Men is ook erg sterk in gezinsvakanties die net even anders zijn. Op het gebied van wandelvakanties is het aanbod enorm.

Je bij SNP kiezen uit individuele reizen maar ook uit groepsreizen (met gegarandeerd vertrek). Er wordt veel aandacht besteedt aan de kwaliteit van de vakanties en er zijn ook verschillende thema's te vinden zoals bijvoorbeeld wijnwandelreizen. Alle wandellanden in Europa zijn vertegenwoordigd en de reizen variëren van beginner tot voor de door de wolgeverfde wandelaar.

Lees hier meer over de mooie wandelvakanties van SNP Natuurreizen klik hier!

Kras wandelvakantiesKRAS.NL

KRAS.nl heeft een perfecte reis-prijsverhouding met een zeer uitgebreide keus wandelvakanties. Er zijn ook wandelvakanties voor singles en individuele wandelreizen. Meestal verblijf je in een comfortabel hotel waar dan dagelijks in de omgeving mooie wandeltochten worden georganiseerd. Je kunt de KRAS wandelvakanties met eigen vervoer maken maar ook met een KRAS Bus die je naar de mooiste plekjes brengt. Kras is een specialist met actieve vakanties en veel trouwe en terugkerende klanten.

Alle aanbiedingen, excursies en wandelvakanties van KRAS.NL klik hier!

Pharos Reizen ANWBPharos Reizen van ANWB

Pharos Reizen van ANWB: heeft een voortreffelijke aanbod van wandelvakanties in Europa. Hoewel de nadruk op Duitsland ligt zijn er ook in de Alpen en Italië prachtige wandelreizen.

Deze partner van de ANWB is vooral geliefd om de vakanties met kinderen en ook daarvoor zijn er speciale wandelreizen samengesteld. De dagprogramma's varieren en zijn aantrekkelijk en allemaal op basis van eigen vervoer. Een echte aanrader voor mensen met kinderen, maar ook als je eens lekker met z'n tweetjes wilt gaan wandelen.

Meer informatie over deze wandelvakanties van Pharos Reizen van ANWB klik hier!

De JOng Intra wandelreizen De Jong Intra Vakanties

De Jong Intra Vakanties heeft een leuk pakket met een paar mooie wandelvakanties in Groot Brittannië

Wandelen in Groot-Brittannië is echt iets bijzonders. Je loopt er over eeuwenoude voetpaden die vaak nog deel uitmaken van privé landgoederen maar waar het recht is om het voetpad te gebruiken. Met deze wandelvakanties kun je het andere Groot-Brittannië zelf te voet ontdekken.

Bekijk nu de wandelvakanties van De Jong Intra Vakanties klik hier!